
Noodles met snijbonen en koolvisfilet
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
250 gram noodles
1 stuk broccoli
400 gram snijbonen
500 gram koolvisfilet
1 cm gember
2 teentjes knoflook
200 gram taugé
1 flesjes woksaus soja-sesam
8 takjes koriander
Bereidingswijze
1. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Breng een pan water aan de kook. Was en snijd de stronkjes van de broccoli en snijd ze doormidden. Snijd de snijbonen in kleine reepjes. Kook beiden 4 minuten in de pan en giet af.
3. Snijd de koolvisfilet in reepjes.
3. Schil en rasp de gember. Fruit aan in een wokpan. Pel vervolgens de knoflook, snijd fijn en voeg toe aan de pan.
4. Voeg de broccoli en snijbonen toe en wok mee op hoog huur. Voeg na 3 minuten de koolvisfilet en de taugé toe en wok 2 minuten mee. Voeg als laatste de woksaus toe.
5. Verdeel de noodles met de saus over 4 kommen en garneer met wat verse koriander.
TIP: garneer met geroosterde sesamzaadjes.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1862 Kj
Calorieën
443 kcal
Vetten
5 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
57 gram
Waarvan suikers
9 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
29 gram