Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Notenstol met banaan en chocolade

Notenstol met banaan en chocolade

Ingrediënten

  • 4 plakken van 2 cm dik van een PLUS FeestMoment Rijkgevulde luxe notenstol
  • 2 bananen
  • 1 Fairtrade pure chocoladereep (100 g)
  • 4 tl crème fraîche
  • 4 blaadjes munt
Notenstol met banaan en chocolade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd 4 plakken van 2 cm dik van een PLUS FeestMoment Rijkgevulde luxe notenstol. Snijd 2 bananen in dunne plakjes en leg ze dakpansgewijs op de plakken notenstol. Hak 1 Fairtrade pure chocoladereep (100 g) in kleine stukjes en verdeel dit over de plakjes banaan. Leg de plakken notenstol op een bakplaat en zet 5 min. in een voorverwarmde oven van 150°C tot de chocolade is gesmolten. Verdeel 4 tl crème fraîche over de plakken notenstol en maak af met 4 mooie blaadjes munt.

    Voedingswaarde

  • Kcal 375
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 42 g
  • Vet 19 g