
Notenstol met banaan en chocolade
4 pers.
ca. 10 min
Hollands
Ingrediënten
4 plakken van 2 cm dik van een PLUS FeestMoment Rijkgevulde luxe notenstol
2 bananen
1 Fairtrade pure chocoladereep (100 g)
4 tl crème fraîche
4 blaadjes munt
Bereidingswijze
Snijd 4 plakken van 2 cm dik van een PLUS FeestMoment Rijkgevulde luxe notenstol. Snijd 2 bananen in dunne plakjes en leg ze dakpansgewijs op de plakken notenstol. Hak 1 Fairtrade pure chocoladereep (100 g) in kleine stukjes en verdeel dit over de plakjes banaan. Leg de plakken notenstol op een bakplaat en zet 5 min. in een voorverwarmde oven van 150°C tot de chocolade is gesmolten. Verdeel 4 tl crème fraîche over de plakken notenstol en maak af met 4 mooie blaadjes munt.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
375 kcal
Vetten
19 gram
Koolhydraten
42 gram
Eiwitten
6 gram