Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Olijf-basilicumboter

Olijf-basilicumboter

Olijf-basilicumboter product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1/3 pakje ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
  • 50 g zwarte olijven zonder pit, fijngehakt
  • 1 el basilicum, fijngehakt
Bereiden
Prak de zwarte olijven en basilicum door de boter. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de boter in een kommetje en strijk glad. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om stevig te worden.
Variatie
Schep de kruidenboter op een vel vershoudfolie en rol de boter als een snoepje op. Leg het rolletje in de koelkast om weer stevig te worden.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
1 g
vet
19 g
Kcal
175