1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Olijf-basilicumboter

Olijf-basilicumboter

Olijf-basilicumboter product foto
  • Ingredienten:

  • 1/3 pakje ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
  • 50 g zwarte olijven zonder pit, fijngehakt
  • 1 el basilicum, fijngehakt
Bereiden
Prak de zwarte olijven en basilicum door de boter. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de boter in een kommetje en strijk glad. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om stevig te worden.
Variatie
Schep de kruidenboter op een vel vershoudfolie en rol de boter als een snoepje op. Leg het rolletje in de koelkast om weer stevig te worden.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 175
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie