Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Omeletwrap met kip en wortelspaghetti

Omeletwrap met kip en wortelspaghetti

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 2 el melk
  • 50 g roomkaas ananas (150 g, PLUS) + 4 el boter
  • 100 g ovengebakken kipfilet (PLUS, Puur van smaak)
  • 1 schaal wortelspaghetti (275 g)
  • 1/4 krop ijsbergsla, fijngesneden
  • 4 el ongezouten cashewnoten, grof gehakt (bakje 225 g, PLUS)
Omeletwrap met kip en wortelspaghetti product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Klop in een kom de eieren en melk los met een snufje zout en peper. Breek de roomkaas erboven en klop goed door.
  2. Verhit 1 el boter in een koekenpan en schenk er ¼ van het eimengsel in. Bak de omelet in circa 3 minuten goudgeel. Draai de omelet met behulp van een spatel om. Bak de andere kant nog 30 seconden. Bak zo nog 3 omeletten.
  3. Leg de omeletten op een plank en verdeel de plakjes kip, wortelspaghetti en ijsbergsla erover. Strooi de nootjes eroverheen en rol strak op. Steek eventueel vast met een prikker en snijd schuin doormidden.

Variatie

Lekker met fijngeprakte avocado, grof gehakte koriander en wat limoensap eroverheen voor een oosterse smaak. Dit is ook een lekker en verrassend gerecht om mee te geven in de lunchtrommel.

    Voedingswaarde

  • Kcal 450
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 11 g
  • Vet 34 g