
Omeletwrap met kip en wortelspaghetti
4 pers.
ca. 25 min
Overig
Ingrediënten
8 eieren
2 el melk
50 g roomkaas ananas (150 g, PLUS) + 4 el boter
100 g ovengebakken kipfilet (PLUS, Puur van smaak)
1 schaal wortelspaghetti (275 g)
1/4 krop ijsbergsla, fijngesneden
4 el ongezouten cashewnoten, grof gehakt (bakje 225 g, PLUS)
Bereidingswijze
Klop in een kom de eieren en melk los met een snufje zout en peper. Breek de roomkaas erboven en klop goed door.
Verhit 1 el boter in een koekenpan en schenk er ¼ van het eimengsel in. Bak de omelet in circa 3 minuten goudgeel. Draai de omelet met behulp van een spatel om. Bak de andere kant nog 30 seconden. Bak zo nog 3 omeletten.
Leg de omeletten op een plank en verdeel de plakjes kip, wortelspaghetti en ijsbergsla erover. Strooi de nootjes eroverheen en rol strak op. Steek eventueel vast met een prikker en snijd schuin doormidden.
Variatietip!
Lekker met fijngeprakte avocado, grof gehakte koriander en wat limoensap eroverheen voor een oosterse smaak. Dit is ook een lekker en verrassend gerecht om mee te geven in de lunchtrommel.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
450 kcal
Vetten
34 gram
Koolhydraten
11 gram
Eiwitten
23 gram