Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Omeletwraps met Noorse gerookte zalm

Omeletwraps met Noorse gerookte zalm

Ingrediënten

  • 4 PLUS vrije uiloop eieren
  • 2 el melk
  • 4 el boter
  • 1 bakje PLUS Roomkaas met knoflook en kruiden (125 g)
  • 300 g PLUS Gerookte Noorse zalm + 1/2 bakje tuinkers, afgeknipt
  • keukenmachine
Omeletwraps met Noorse gerookte zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de melk los in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  2. Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan, voeg een kwart van het eimengsel toe en bak een dunne omelet. Draai deze na 3 minuten om en bak de andere kant nog 1 minuut. Schep de omelet op een bord. Bak zo nog 3 omeletjes.
  3. Besmeer de omeletten met de roomkaas. Verdeel de zalm erover en bestrooi met tuinkers. Rol de wraps op.

Variatie

Tips voor 2 personen: Halveer de hoeveelheden. Serveer de resterende gerookte zalm eens op een toastje, met een toefje mierikswortelcrème. Meng hiervoor 1 tl mierikswortel (potje) met 1 tl mayonaise en 1 el crème fraîche. Gerookte zalm is ook lekker door de pasta. Snijd de zalm dan in snippers en voeg een bekertje crème fraîche, wat peterselie en naar smaak peper en zout toe.

    Voedingswaarde

  • Kcal 440
  • Eiwit 26 g
  • Koolhydraten 2 g
  • Vet 36 g