
Omeletwraps met Noorse gerookte zalm
4 pers.
ca. 25 min
Overig
Ingrediënten
4 PLUS vrije uiloop eieren
2 el melk
4 el boter
1 bakje PLUS Roomkaas met knoflook en kruiden (125 g)
300 g PLUS Gerookte Noorse zalm + 1/2 bakje tuinkers, afgeknipt
keukenmachine
Bereidingswijze
Klop de eieren met de melk los in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan, voeg een kwart van het eimengsel toe en bak een dunne omelet. Draai deze na 3 minuten om en bak de andere kant nog 1 minuut. Schep de omelet op een bord. Bak zo nog 3 omeletjes.
Besmeer de omeletten met de roomkaas. Verdeel de zalm erover en bestrooi met tuinkers. Rol de wraps op.
Variatietip!
Tips voor 2 personen: Halveer de hoeveelheden. Serveer de resterende gerookte zalm eens op een toastje, met een toefje mierikswortelcrème. Meng hiervoor 1 tl mierikswortel (potje) met 1 tl mayonaise en 1 el crème fraîche. Gerookte zalm is ook lekker door de pasta. Snijd de zalm dan in snippers en voeg een bekertje crème fraîche, wat peterselie en naar smaak peper en zout toe.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
440 kcal
Vetten
36 gram
Koolhydraten
2 gram
Eiwitten
26 gram