1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Omeletwraps met Noorse gerookte zalm

Omeletwraps met Noorse gerookte zalm

Omeletwraps met Noorse gerookte zalm product foto
  • Ingredienten:

  • 4 PLUS vrije uiloop eieren
  • 2 el melk
  • 4 el boter
  • 1 bakje PLUS Roomkaas met knoflook en kruiden (125 g)
  • 300 g PLUS Gerookte Noorse zalm + 1/2 bakje tuinkers, afgeknipt
  • keukenmachine
Bereiden
Klop de eieren met de melk los in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan, voeg een kwart van het eimengsel toe en bak een dunne omelet. Draai deze na 3 minuten om en bak de andere kant nog 1 minuut. Schep de omelet op een bord. Bak zo nog 3 omeletjes.
Besmeer de omeletten met de roomkaas. Verdeel de zalm erover en bestrooi met tuinkers. Rol de wraps op.
Variatie
Tips voor 2 personen: Halveer de hoeveelheden. Serveer de resterende gerookte zalm eens op een toastje, met een toefje mierikswortelcrème. Meng hiervoor 1 tl mierikswortel (potje) met 1 tl mayonaise en 1 el crème fraîche. Gerookte zalm is ook lekker door de pasta. Snijd de zalm dan in snippers en voeg een bekertje crème fraîche, wat peterselie en naar smaak peper en zout toe.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 26 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 36 g
  • Kcal
  • 440
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie