
Ontbijt pizzaatjes met spinata romana
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 stuk pizzabodem
300 gram cherrytomaten
4 eetlepels tomatenpuree
100 gram geraspte kaas
4 stuks eieren
100 gram spinata romana
75 gram rucola
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd het pizzadeeg in 4 stukken. Halveer de cherrytomaatjes.
3. Smeer de tomatenpuree over de stukken pizzadeeg. Verdeel de kaas en cherrytomaatjes over de pizza's. Bak de pizza's af op met een bakpapier beklede bakplaat voor 8 minuten.
4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin spiegeleitjes.
5. Vouw de spinata romana over de pizza's en leg de rucola hierop vervolgd door een spiegeleitje.
Tip. Lekker met gedroogde chilli vlokken voor extra pit in de ochtend.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1692 Kj
Calorieën
402 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
7 gram
Koolhydraten
31 gram
Waarvan suikers
5 gram
Vezels
3 gram
Eiwitten
26 gram
Meer recepten in de categorie