Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ontbijt pizzaatjes met spinata romana

Ontbijt pizzaatjes met spinata romana

Ingrediënten

  • 1 stuk pizzabodem
  • 300 gram cherrytomaten
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 100 gram geraspte kaas
  • 4 stuks eieren
  • 100 gram spinata romana
  • 75 gram rucola
Ontbijt pizzaatjes met spinata romana product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd het pizzadeeg in 4 stukken. Halveer de cherrytomaatjes.
  3. Smeer de tomatenpuree over de stukken pizzadeeg. Verdeel de kaas en cherrytomaatjes over de pizza's. Bak de pizza's af op met een bakpapier beklede bakplaat voor 8 minuten.
  4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin spiegeleitjes.
  5. Vouw de spinata romana over de pizza's en leg de rucola hierop vervolgd door een spiegeleitje.
  6. Tip. Lekker met gedroogde chilli vlokken voor extra pit in de ochtend.

    Voedingswaarde

  • Kcal 402
  • Eiwit 26 g
  • Koolhydraten 31 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 20 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 3