

Ontbijt rolls met ei
Ontbijt
4 pers.
ca. 40 min
9.36 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Danerolles
150 gram Ontbijtspek
8 stuks Eieren
2 eetlepel Creme fraiche
3 eetlepel Boter
300 gram 560618
10 gram Bieslook
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel het ontbijtspek op een bakplaat met bakpapier en bak 10 minuten in de oven, tot deze goudbruin en krokant zijn. Rasp intussen de kaas en hak de bieslook fijn.
2. Klop de eieren op met de crème fraîche tot een egale massa. Verhit de boter in een ruime koekenpan op hoog vuur en voeg de eieren toe. Roer de eieren rustig door terwijl het gaart. Haal van het vuur en breng op smaak met peper en zout.
3. Rol het croissantdeeg uit en knijp de naden dicht. Verdeel de eieren, het ontbijtspek, de kaas en de bieslook over het croissantdeeg. Rol op en snijdt in 6 dikke plakken (of 12 dunnere plakken), leg dit in een met bakpapier beklede ovenschaal. Bak de broodjes 15 tot 18 minuten af in de oven, tot goudbruin.
4. Ook nodig: ovenschaal
Meer recepten in de categorie