Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Oostenrijkse gehaktschnitzels met aardappelschijfjes en roerbakgroenten

Oostenrijkse gehaktschnitzels met aardappelschijfjes en roerbakgroenten

Ingrediënten

  • 4 gepaneerde gehaktschnitzels
  • 30 g boter of margarine
  • 1 zak(je) aardappelschijfjes
  • 75 g Blue Castello Kaas
  • 2 tomaten (in blokjes gesneden)
  • 1 zak(je) Italiaanse roerbakgroenten
  • 2 tl Silvo paprikapoeder
  • 1 ui (in blokjes gesneden)
  • 4 el olijfolie
  • 1 fles(jes) Campina kookroom
  • 1 el citroensap
  • 1 teentje(s) knoflook (fijn gesneden)
Oostenrijkse gehaktschnitzels met aardappelschijfjes en roerbakgroenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de gehaktschnitzels met boter op niet te hoog vuur goudbruin en net gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
  2. Bak vervolgens de ui, de tomaten en de knoflook zachtjes aan in de braadjus. Bestrooi met paprikapoeder, blus af met het citroensap en de kookroom en voeg als laatste de kaas toe. Laat even doorkoken.
  3. Verhit in een ruime pan de olijfolie en bak hierin de aardappelschijfjes goudbruin.
  4. Voeg nu de roerbakgroenten er aan toe en laat even meebakken. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Schep de schijfjes nu op de borden en leg de gehaktschnitzels er boven op. Schep de saus rondom.

    Voedingswaarde

  • Kcal 721
  • Eiwit 29 g
  • Koolhydraten 25 g
  • Vet 58 g