Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Open falafelwraps

Open falafelwraps

Ingrediënten

  • 1 Teen Bio+ knoflook
  • 1/4 Bio+ Citroen
  • 2 Bio+ Gekookte bietjes
  • 4 EL Milde olijfolie
  • 200 GR Falafel
  • 150 GR Griekse yoghurt
  • 4 Tortillawraps
  • 100 GR Hummus naturel
  • 150 GR Salademix gemengd
  • 1 klein handje tuinkers
Open falafelwraps product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1.  Verwijder de schil van de knoflook. Hak de knoflook fijn. Pers het sap uit de citroen. Schil de gekookte bietjes en snijd in stukjes.
  2. 2. Verwarm een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie. Bak hierin de falafelballetjes goudbruin.
  3. 3. Meng de Griekse yoghurt met de knoflook, een eetlepel olijfolie en een theelepel citroensap. Breng op smaak met peper.
  4. 4. Meng de resterende olijfolie en een theelepel citroensap door de salademix.
  5. 5. Besmeer de tortillawraps met de hummus. Verdeel over de helft van de wraps de salademix, de bietjes en falafel.
  6. 6. Garneer met de yoghurtdressing en de tuinkers. Sla de tortillawraps dubbel.

    Voedingswaarde

  • Kcal 335
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 29 g
  • Vet 17 g