
Open falafelwraps
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 Teen Bio+ knoflook
1/4 Bio+ Citroen
2 Bio+ Gekookte bietjes
4 EL Milde olijfolie
200 GR Falafel
150 GR Griekse yoghurt
4 Tortillawraps
100 GR Hummus naturel
150 GR Salademix gemengd
1 klein handje tuinkers
Bereidingswijze
1. Verwijder de schil van de knoflook. Hak de knoflook fijn. Pers het sap uit de citroen. Schil de gekookte bietjes en snijd in stukjes.
2. Verwarm een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie. Bak hierin de falafelballetjes goudbruin.
3. Meng de Griekse yoghurt met de knoflook, een eetlepel olijfolie en een theelepel citroensap. Breng op smaak met peper.
4. Meng de resterende olijfolie en een theelepel citroensap door de salademix.
5. Besmeer de tortillawraps met de hummus. Verdeel over de helft van de wraps de salademix, de bietjes en falafel.
6. Garneer met de yoghurtdressing en de tuinkers. Sla de tortillawraps dubbel.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
335 kcal
Vetten
17 gram
Koolhydraten
29 gram
Eiwitten
4 gram