
Ovenschotel met shoarma, aubergine en tomaat
4 pers.
ca. 40 min
Overig
Ingrediënten
2 aubergines in plakken
400 gram vastkokende aardappels in plakken
400 gram shoarmavlees
200 milliliter zonnebloem- of arachideolie
2 vleestomaten in plakken
1 eetlepel rozemarijn
100 gram feta grof verbrokkeld
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Beleg de bodem van de ovenschaal met de helft van de aardappel. Vervolg met de helft van het vlees en de helft van de aubergine. Maak nogmaals dezelfde lagen en eindig met de plakken tomaat. Bestrooi met de rozemarijn en feta en bak de schotel in circa 20 minuten gaar en bruin in de oven.ovenschaal, ingevet
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
505 kcal
Vetten
31 gram
Koolhydraten
25 gram
Eiwitten
28 gram