Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Overloaded hotdog

Overloaded hotdog

Ingrediënten

  • 1 PLUS venkelknol
  • 60 ml PLUS rode wijnazijn
  • 2 theelepels suiker
  • 1 krop little gem
  • 4 hotdogs BBQ (Boerentrots van PLUS)
  • 4 ingesneden hotdogbroodjes
  • 4 eetlepels PLUS mayonaise
  • 4 eetlepels PLUS tomaten ketchup
  • 2 eetlepels PLUS Franse mosterd
  • ½ bakje tuinkers (Biologisch PLUS)
  • 4 eetlepels gebakken uitjes
  • Extra nodig: BBQ
Overloaded hotdog product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Was en halveer 1 PLUS venkelknol, schaaf de venkel dun en voeg er 60 ml PLUS rode wijnazijn, 2 theelepels suiker en een beetje zout erdoor. Laat 15 min. staan en schep regelmatig om.
  2. 2 Snijd de blaadjes van 1 krop little gem fijn en voeg toe aan de venkelsalade. Steek de barbecue aan en grill 4 hotdogs BBQ (Boerentrots van PLUS) volgens de bereidingswijze op de verpakking. Leg 4 ingesneden hotdogbroodjes bij de hotdogs op de barbecue en laat ze warm worden.
  3. 3 Verdeel de venkelsalade over de broodjes, leg de hotdogs in de broodjes, verdeel er 4 eetlepels PLUS mayonaise, 4 eetlepels PLUS tomaten ketchup, 2 eetlepels PLUS Franse mosterd en de rest van de venkel over. Garneer met een ½ bakje tuinkers (Biologisch PLUS à xx g) en 4 eetlepels gebakken uitjes.