
Overloaded hotdog
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
1 PLUS venkelknol
60 ml PLUS rode wijnazijn
2 theelepels suiker
1 krop little gem
4 PLUS Boerentrots Knakworsten
4 ingesneden hotdogbroodjes
4 eetlepels PLUS mayonaise
4 eetlepels PLUS tomaten ketchup
2 eetlepels PLUS Franse mosterd
½ bakje tuinkers (Biologisch PLUS)
4 eetlepels gebakken uitjes
Extra nodig: BBQ
Bereidingswijze
1 Was en halveer 1 PLUS venkelknol, schaaf de venkel dun en voeg er 60 ml PLUS rode wijnazijn, 2 theelepels suiker en een beetje zout erdoor. Laat 15 min. staan en schep regelmatig om.
2 Snijd de blaadjes van 1 krop little gem fijn en voeg toe aan de venkelsalade. Steek de barbecue aan en grill 4 knakworsten (Boerentrots van PLUS) volgens de bereidingswijze op de verpakking. Leg 4 ingesneden hotdogbroodjes bij de knakworsten op de barbecue en laat ze warm worden.
3 Verdeel de venkelsalade over de broodjes, leg de hotdogs in de broodjes, verdeel er 4 eetlepels PLUS mayonaise, 4 eetlepels PLUS tomaten ketchup, 2 eetlepels PLUS Franse mosterd en de rest van de venkel over. Garneer met een ½ bakje tuinkers (Biologisch PLUS) en 4 eetlepels gebakken uitjes.
Meer recepten in de categorie