
Overnight oats met banaan en blauwe bessen
4 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
3 rijpe bananen
200 g havermout (pak 500 g)
500 ml kefir (Arla, pak 1 liter)
2 el frambozenjam + extra voor garnering
1 tl kaneel
6 el blauwe bessen
4 brandschone jampotten
Bereidingswijze
Prak 2 bananen fijn en meng ze met de havermout, kefir, jam en kaneel. Verdeel de oats over de potten, dek af en laat 8 uur (of een nacht) in de koelkast staan.
Snijd ’s ochtends de laatste banaan in plakjes. Serveer de overnight oats met de banaan, blauwe bessen en wat extra frambozenjam."
Variatietip!
Dit kan met elke jam die je lekker vindt. Probeer ook eens sinaasappelmarmelade of gemberjam.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
390 kcal
Vetten
6 gram
Koolhydraten
67 gram
Eiwitten
13 gram