Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Overnight oats met banaan en blauwe bessen

Overnight oats met banaan en blauwe bessen

Ingrediënten

  • 3 rijpe bananen
  • 200 g havermout (pak 500 g)
  • 500 ml kefir (Arla, pak 1 liter)
  • 2 el frambozenjam + extra voor garnering
  • 1 tl kaneel
  • 6 el blauwe bessen
  • 4 brandschone jampotten
Overnight oats met banaan en blauwe bessen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Prak 2 bananen fijn en meng ze met de havermout, kefir, jam en kaneel. Verdeel de oats over de potten, dek af en laat 8 uur (of een nacht) in de koelkast staan.
  2. Snijd ’s ochtends de laatste banaan in plakjes. Serveer de overnight oats met de banaan, blauwe bessen en wat extra frambozenjam."

Variatie

Dit kan met elke jam die je lekker vindt. Probeer ook eens sinaasappelmarmelade of gemberjam.

    Voedingswaarde

  • Kcal 390
  • Eiwit 13 g
  • Koolhydraten 67 g
  • Vet 6 g