

Overnight oats met noten en kruidige appelcompote
Ontbijt
4 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
120g havermout
600ml halfvolle melk (Zuivelmeester)
3 handappels Elstar
1 el suiker
1 tl kaneelpoeder
2 speculaaskoekjes
Bereidingswijze
Roer de havermout met de melk in een schaal door elkaar en zet afgedekt een nacht in de koelkast.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de parten in stukjes. Breng de appelstukjes met de suiker en de kaneelpoeder aan de kook en kook de stukjes totdat ze zacht zijn maar niet uit elkaar vallen.
Verkruimel de koekjes grof.
Verdeel de overnight oats met de appelcompote en het koekkruim over 4 borden of kommen en serveer direct.
Variatietip
Heb je nog wat kruidnoten over? Gebruik die dan in plaats van de speculaaskoekjes. Je kunt de melk ook\nvervangen door water.
Meer recepten in de categorie