

Paasbrownie
12 pers.
ca. 115 min
Ingrediënten
250 gram PLUS pure chocolade (Fairtrade)
150 gram roomboter (Zuivelmeester)
175 gram suiker
3 PLUS vrije uitloopeieren
75 gram PLUS patentbloem
50 gram PLUS witte chocolade (Fairtrade)
75 gram chocolade-eitjes (Feestelijk PLUS)
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakvorm van ca. 20 x 20 cm met bakpapier.
2 Hak 250 gram PLUS pure chocolade (Fairtrade) fijn en smelt 200 gram au bain-marie. Klop 150 gram roomboter (Zuivelmeester) met 175 gram suiker en 1 mespunt zout met de mixer luchtig. Voeg 3 PLUS vrije uitloopeieren toe en klop nog 1 minuut. Spatel de gesmolten chocolade erdoor. Zeef er 75 gram PLUS patentbloem boven en spatel het erdoor.
3 Schep het beslag in de bakvorm en bak de brownie in ca. 35 min. gaar. Laat ca. 1 uur afkoelen.
4 Hak 50 gram PLUS witte chocolade (Fairtrade) fijn en smelt au bain-marie. Doe dit ook met de rest van de pure chocolade. Giet deze apart en zigzag over de brownie.Versier met 75 gram chocolade-eitjes (Feestelijk PLUS).
Meer recepten in de categorie