Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paasbrownie

Paasbrownie

Ingrediënten

  • 250 gram PLUS pure chocolade (Fairtrade)
  • 150 gram roomboter (Zuivelmeester)
  • 175 gram suiker
  • 3 PLUS vrije uitloopeieren
  • 75 gram PLUS patentbloem
  • 50 gram PLUS witte chocolade (Fairtrade)
  • 75 gram chocolade-eitjes (Feestelijk PLUS)
Paasbrownie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bakken
Recipes/Time Ca. 115 minuten
Recipes/Persons 12 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakvorm van ca. 20 x 20 cm met bakpapier.
  2. 2 Hak 250 gram PLUS pure chocolade (Fairtrade) fijn en smelt 200 gram au bain-marie. Klop 150 gram roomboter (Zuivelmeester) met 175 gram suiker en 1 mespunt zout met de mixer luchtig. Voeg 3 PLUS vrije uitloopeieren toe en klop nog 1 minuut. Spatel de gesmolten chocolade erdoor. Zeef er 75 gram PLUS patentbloem boven en spatel het erdoor.
  3. 3 Schep het beslag in de bakvorm en bak de brownie in ca. 35 min. gaar. Laat ca. 1 uur afkoelen.
  4. 4 Hak 50 gram PLUS witte chocolade (Fairtrade) fijn en smelt au bain-marie. Doe dit ook met de rest van de pure chocolade. Giet deze apart en zigzag over de brownie.Versier met 75 gram chocolade-eitjes (Feestelijk PLUS).