Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paasburgertjes

Paasburgertjes

Ingrediënten

  • 8 paashaasbroodjes (PLUS FeestMoment)
  • 1 ui
  • 1 el boter
  • 8 gourmet mini Angus hamburgers, op kamertemperatuur
  • 3 tomaten
  • 4 zoetzure augurken (pot 720 ml)
  • ¼ kropsla
  • 3 el ketchup
  • 3 el mayonaise
  • 9 tapasprikkers
Paasburgertjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
  2. Snijd de ui in ringen. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de burgertjes in ca. 8 min. gaar. Voeg de laatste 3 min. de uienringen toe en bak mee.
  3. Snijd de tomaten in plakjes, trek 6 of 8 mooie blaadjes van de sla. Halveer de broodjes en bestrijk de onderkant met mayonaise. Leg er wat sla en een paar plakjes tomaat op, dan de burger met wat ui en een paar plakjes augurk en een theelepel ketchup. Dek af met de bovenkant en steek er een prikker in om het bij elkaar te houden.

Variatie

Pimp de prikkers door er feestelijke vlaggetjes van te maken met gekleurd papier

    Voedingswaarde

  • Kcal 220
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 23 g
  • Vet 10 g