
Paashaas meringues
6 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
6 meringue eieren met yoghurtlaagje (PLUS FeestMoment)
3 grote en 3 kleine aardbeien
250 ml slagroom
12 blauwe bessen
6 gekleurde Paaseitjes (PLUS FeestMoment)
2 aardbeienveters (zakje 150 g, Look-O-Look)
1 limoen
Benodigdheden: mixer
Bereidingswijze
1 Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Halveer de grote nog een keer in de lengte voor oortjes en snijd van de kleinere een hartje. Klop de slagroom stijf met de mixer.
2 Zet de meringue eieren vast met een toef slagroom op 6 bordjes. Maak oortjes van de aardbeien, oogjes met de blauwe bessen, een snuitje van een paaseitje, snorhaartjes van kortgeknipte aardbeienveters en een mondje van limoenschil. Plak alles vast met slagroom. Serveer direct.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
241 kcal
Vetten
16 gram
Koolhydraten
22 gram
Eiwitten
2 gram