Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paashaas meringues

Paashaas meringues

Ingrediënten

  • 6 meringue eieren met yoghurtlaagje (PLUS FeestMoment)
  • 3 grote en 3 kleine aardbeien
  • 250 ml slagroom
  • 12 blauwe bessen
  • 6 gekleurde Paaseitjes (PLUS FeestMoment)
  • 2 aardbeienveters (zakje 150 g, Look-O-Look)
  • 1 limoen
  • Benodigdheden: mixer
Paashaas meringues product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Gebak
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Halveer de grote nog een keer in de lengte voor oortjes en snijd van de kleinere een hartje. Klop de slagroom stijf met de mixer.
  2. 2 Zet de meringue eieren vast met een toef slagroom op 6 bordjes. Maak oortjes van de aardbeien, oogjes met de blauwe bessen, een snuitje van een paaseitje, snorhaartjes van kortgeknipte aardbeienveters en een mondje van limoenschil. Plak alles vast met slagroom. Serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 241
  • Eiwit 2 g
  • Koolhydraten 22 g
  • Vet 16 g