Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paashaasbroodjes met blauwebessenglazuur

Paashaasbroodjes met blauwebessenglazuur

Ingrediënten

  • 6 Paashaasbroodjes (Feestelijk PLUS)
  • 200 gram poedersuiker
  • 3 eetlepels blauwe bessen
  • 2 eetlepels PLUS geraspte kokos
Paashaasbroodjes met blauwebessenglazuur product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven op 220 graden en bak 6 stuks Paashaasbroodjes (Feestelijk PLUS) in 4-6 min. goudbruin. Laat ze vervolgens een uur afkoelen tot kamertemperatuur.
  2. 2 Meng 200 gram poedersuiker met 3 eetlepels fijngeprakte ontdooide PLUS blauwe bessen (diepvries) tot een glazuur. Voeg wat water toe als het glazuur te dik is.
  3. 3 Bestrijk de afgebakken paashaasbroodjes met de paarse glazuur en bestrooi met 2 eetlepels PLUS geraspte kokos.