Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paaswentelteefjes met banaan & frambozen

Paaswentelteefjes met banaan & frambozen

Ingrediënten

  • 4 stuks ministol amandelspijs
  • 2 witte vrije uitloopeieren (doos 10 stuks)
  • 100 ml halfvolle melk* (pak 1 liter, Zuivelmeester)
  • 50 g ongezouten roomboter (pak 250 g, Zuivelmeester)
  • 1 banaan
  • 250 g frambozen
  • poedersuiker, om te bestuiven (bus, 250 g)
Paaswentelteefjes met banaan & frambozen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de ministollen overlangs doormidden. Klop de eieren los met de melk.
  2. Smelt 25 g roomboter op laag vuur in een koekenpan. Wentel 4 halve stolletjes door het eimengsel en bak ze in 3 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd de wentelteefjes warm onder aluminiumfolie. Bak in de rest van de boter de overige halve stolletjes.
  3. Snijd ondertussen de banaan in schuine plakken. Leg op elk bord 2 wentelteefjes, verdeel de banaan en frambozen erover en bestrooi met poedersuiker.

    Voedingswaarde

  • Kcal 519
  • Eiwit 13 g
  • Koolhydraten 67 g
  • Vet 21 g