
Paaswentelteefjes met banaan & frambozen
4 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
4 stuks ministol amandelspijs
2 witte vrije uitloopeieren (doos 10 stuks)
100 ml halfvolle melk* (pak 1 liter, Zuivelmeester)
50 g ongezouten roomboter (pak 250 g, Zuivelmeester)
1 banaan
250 g frambozen
poedersuiker, om te bestuiven (bus, 250 g)
Bereidingswijze
Snijd de ministollen overlangs doormidden. Klop de eieren los met de melk.
Smelt 25 g roomboter op laag vuur in een koekenpan. Wentel 4 halve stolletjes door het eimengsel en bak ze in 3 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd de wentelteefjes warm onder aluminiumfolie. Bak in de rest van de boter de overige halve stolletjes.
Snijd ondertussen de banaan in schuine plakken. Leg op elk bord 2 wentelteefjes, verdeel de banaan en frambozen erover en bestrooi met poedersuiker.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
519 kcal
Vetten
21 gram
Koolhydraten
67 gram
Eiwitten
13 gram
Meer recepten in de categorie