Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pad Thai met garnalen popcorn

Pad Thai met garnalen popcorn

Ingrediënten

  • 5 eetlepels pindakaas
  • 260 gram garnalen
  • 350 gram geschrapte worteltjes
  • 0 stuk rode kool
  • 1 stuk komkommer
  • 1 stuk courgette
  • 400 gram rijstnoedels
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 stuk limoen
Pad Thai met garnalen popcorn product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Rasp de schil van een halve limoen en pers het sap uit. Rasp de wortel, de rode kool, de komkommer en de courgette in flinterdunne reepjes.
  2. 2. Breng een pan met water aan de kook en bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Meng de pindakaas met een scheutje water, de sojasaus, de limoenrasp, het limoensap, en de azijn tot een gladde dressing.
  4. 4. Verhit een flinke laag olie in een pan en bereid de garnalen popcorn volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. 5. Meng de wortel met de komkommer, de rode kool, de courgette en de rijstnoedels en roer hier voorzichtig de pinda-limoen dressing doorheen.
  6. 6. Serveer de garnalen popcorn bovenop de Pad Thai salade.
  7. Tip: Extra lekker met grofgehakte koriander en pinda’s er overheen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 582
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 99 g
  • waarvan suikers 15
  • Vet 8 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 9