
Panini met tonijntapenade
Lunch
2 pers.
ca. 15 min
Mediterraans
Ingrediënten
1 blikje tonijn op olie (uitgelekt, ca. 180 g)
3 eetlepels tomatentapenade
1.5 eetlepels kappertjes (afgespoeld, uitgelekt)
1.5 eetlepels zwarte olijven (gehakt)
2 panini's
20 gram fijne bladsla
75 gram mozzarella (in dunne plakken)
Bereidingswijze
1. Meng de tonijn met de tapenade, de kappertjes en de olijven.
2. Snijd de broodjes open.
3. Beleg ze met sla, tonijntapenade en plakken mozzarella. Maal wat peper over de mozzarella.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
505 kcal
Vetten
19 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
47 gram
Eiwitten
35 gram
Meer recepten in de categorie