

Panna cotta met passievrucht
dessert
4 pers.
ca. 20 min
5.67 voor 4 pers.
Ingrediënten
500 ml Slagroom
75 gram Neutraal suiker
1 theelepel Vanille extract
4 Blaadjes Gelatine
4 stuks Neutraal Passievrucht
Bereidingswijze
1. Week de gelatineblaadjes 10 minuten in koud water.
2. Verhit intussen de slagroom met 50 gram suiker en het vanille extract tot dit net niet aan de kook is. Haal van het vuur en voeg de gelatine toe, roer door tot dit is opgelost.
3. Verdeel dit over 4 glaasjes of ramekins en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
4. Verhit de pulp van de passievruchten met de resterende 25 gram suiker op laag vuur, laat 5 minuten pruttelen en laat dan afkoelen.
5. Serveer de panna cotta met de passievrucht saus.
Meer recepten in de categorie