Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pannenkoeken met geitenkaas en asperges

Pannenkoeken met geitenkaas en asperges

Ingrediënten

  • 1 kg witte asperges
  • 125 gram geitenkaas
  • 200 gram trostomaten
  • 10 gram basilicum
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 8 stuks pannenkoeken
  • 75 gram rucola
Pannenkoeken met geitenkaas en asperges product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Schil de asperges en verwijder de uiteinden. Verkruimel de geitenkaas. Snijd de tomaten in plakjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum.
  2. 2. Meng de geitenkaas met de groene pesto.
  3. 3. Breng een pan met water aan de kook, kook de asperges 10 minuten, giet af, laat iets afkoelen en dep met keukenpapier droog.
  4. 4. Verhit een koekenpan en bak één pannenkoek 2 minuten op laag vuur. Draai de pannenkoek om en verdeel wat geitenkaas eroverheen. Leg er wat tomaat en asperges bovenop. Bak nog 4 minuten zodat de kaas begint te smelten. Herhaal deze stap met de overige pannenkoeken.
  5. 5. Verdeel de pannenkoeken over de borden. Serveer met de rucola en garneer met de basilicumblaadjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 479
  • Eiwit 21 g
  • Koolhydraten 56 g
  • waarvan suikers 14
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 8
  • Vezels 3