
Pannenkoekentaart met blauwe bessen
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
2 pakken pannenkoeken
150 gram blauwe bessen
3 stuks bananen
30 gram amandelschaafsel
200 gram chocoladepasta
100 gram pure chocolade
Bereidingswijze
1. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan. Snijd de banaan in plakken.
2. Bereid de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Leg een pannenkoek op een groot bord. Besmeer met chocopasta en leg een volgende pannenkoek erop. Beleg deze met plakjes banaan en herhaal de stappen tot de pannenkoeken op zijn. Eindig met een pannenkoek.
4. Smelt de chocolade au bain marie.
5. Verdeel de blauwe bessen over de pannenkoektaart en garneer met het geroosterde amandelschaafsel. Trek met een lepel rustieke lijnen over de pannenkoektaart met chocolade.
Tip: Garneer met poedersuiker en verse munt.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2376 Kj
Calorieën
567 kcal
Vetten
30 gram
Waarvan verzadigd vet
10 gram
Koolhydraten
64 gram
Waarvan suikers
61 gram
Vezels
7 gram
Eiwitten
6 gram
Meer recepten in de categorie