Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pannenkoekentaart met blauwe bessen

Pannenkoekentaart met blauwe bessen

Ingrediënten

  • 2 pakken pannenkoeken
  • 150 gram blauwe bessen
  • 3 stuks bananen
  • 30 gram amandelschaafsel
  • 200 gram chocoladepasta
  • 100 gram pure chocolade
Pannenkoekentaart met blauwe bessen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan. Snijd de banaan in plakken.
  2. Bereid de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Leg een pannenkoek op een groot bord. Besmeer met chocopasta en leg een volgende pannenkoek erop. Beleg deze met plakjes banaan en herhaal de stappen tot de pannenkoeken op zijn. Eindig met een pannenkoek.
  4. Smelt de chocolade au bain marie.
  5. Verdeel de blauwe bessen over de pannenkoektaart en garneer met het geroosterde amandelschaafsel. Trek met een lepel rustieke lijnen over de pannenkoektaart met chocolade.
  6. Tip: Garneer met poedersuiker en verse munt.

    Voedingswaarde

  • Kcal 567
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 64 g
  • waarvan suikers 61
  • Vet 30 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 10
  • Vezels 7