Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pannenkoekspiesjes met druiven

Pannenkoekspiesjes met druiven

Ingrediënten

  • 4 stuks pannenkoeken
  • 100 gram blauwe druiven
  • 100 gram witte druiven
  • 2 eetlepels stroop
  • 2 eetlepels poedersuiker
Pannenkoekspiesjes met druiven product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + 8 houten prikkers
  2. 1. Halveer de druiven.
  3. 2. Bestrijk de pannenkoeken met stroop en strooi er poedersuiker overheen. Rol op en snijd in stukjes van ongeveer 1,5 cm breed.
  4. 3. Rijg een pannenkoekrolletje aan een houten prikker, volg met een witte druif, een blauwe druif, een pannenkoekrolletje, een blauwe druif en een witte druif. Herhaal deze stap bij de overige prikkers. De volgorde mag iedere keer afwijken.
  5. 4. Verdeel de pannenkoekspiesjes over de borden en garneer met poedersuiker.

    Voedingswaarde

  • Kcal 227
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 39 g
  • waarvan suikers 21
  • Vet 5 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 1