
Pannenkoekspiesjes met druiven
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
4 stuks pannenkoeken
100 gram blauwe druiven
100 gram witte druiven
2 eetlepels stroop
2 eetlepels poedersuiker
Bereidingswijze
+ 8 houten prikkers
1. Halveer de druiven.
2. Bestrijk de pannenkoeken met stroop en strooi er poedersuiker overheen. Rol op en snijd in stukjes van ongeveer 1,5 cm breed.
3. Rijg een pannenkoekrolletje aan een houten prikker, volg met een witte druif, een blauwe druif, een pannenkoekrolletje, een blauwe druif en een witte druif. Herhaal deze stap bij de overige prikkers. De volgorde mag iedere keer afwijken.
4. Verdeel de pannenkoekspiesjes over de borden en garneer met poedersuiker.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
953 Kj
Calorieën
227 kcal
Vetten
5 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
39 gram
Waarvan suikers
21 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
6 gram
Meer recepten in de categorie