Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paprika poppers

Paprika poppers

Ingrediënten

  • 2 zakjes mini paprika’s (à 150 g)
  • 150 g Boursin
  • 200 g Parmaham of Serranoham (PLUS Puur van Smaak)
  • 1 el fijngesneden bladpeterselie
  • Benodigdheden: bakpapier
Paprika poppers product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika’s in de lengte, laat de steelaanzet zitten maar verwijder de zaadlijsten. Vul de helften met Boursin. Halveer de plakjes ham in de lengte en wikkel om elk een half plakje ham.
  2. 2 Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in het midden van de oven in ca. 15 min. of tot de paprika’s zacht is en de ham krokant.

    Voedingswaarde

  • Kcal 56
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 4 g