
Paprika poppers
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
2 zakjes mini paprika’s (à 150 g)
150 g Boursin
200 g Parmaham of Serranoham (PLUS Puur van Smaak)
1 el fijngesneden bladpeterselie
Benodigdheden: bakpapier
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika’s in de lengte, laat de steelaanzet zitten maar verwijder de zaadlijsten. Vul de helften met Boursin. Halveer de plakjes ham in de lengte en wikkel om elk een half plakje ham.
2 Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in het midden van de oven in ca. 15 min. of tot de paprika’s zacht is en de ham krokant.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
56 kcal
Vetten
4 gram
Koolhydraten
1 gram
Eiwitten
3 gram