Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paprikaspread

Paprikaspread

Ingrediënten

  • 2 rode puntpaprika’s
  • 3 zongedroogde tomaten (pot)
  • 1 teen knoflook
  • 1 el pijnboompitten EXTRA bakplaat
  • staafmixer of keukenmachine
Paprikaspread product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 60 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Leg de paprika’s op de bakplaat. Rooster de paprika’s 25 minuten in de oven tot ze zwarte blazen hebben.
  2. Neem de paprika’s uit de oven en laat ze onder een schone keukendoek 15 minuten afkoelen. Trek de schil van de paprika’s en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten.
  3. Pureer de paprika’s, tomaten, knoflook en pijnboompitten in de keukenmachine of met de staafmixer.
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de spread in een schaaltje.

    Voedingswaarde

  • Kcal 55
  • Eiwit 2 g
  • Koolhydraten 4 g
  • Vet 3 g