1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paprikaspread

Paprikaspread

Paprikaspread product foto
  • Ingredienten:

  • 2 rode puntpaprika’s
  • 3 zongedroogde tomaten (pot)
  • 1 teen knoflook
  • 1 el pijnboompitten EXTRA bakplaat
  • staafmixer of keukenmachine
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220ºC. Leg de paprika’s op de bakplaat. Rooster de paprika’s 25 minuten in de oven tot ze zwarte blazen hebben.
Neem de paprika’s uit de oven en laat ze onder een schone keukendoek 15 minuten afkoelen. Trek de schil van de paprika’s en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten.
Pureer de paprika’s, tomaten, knoflook en pijnboompitten in de keukenmachine of met de staafmixer.
Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de spread in een schaaltje.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 60 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 3 g
  • Kcal
  • 55
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie