
Parelcouscous met bloemkool, mineola en geitenkaas
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
300 gram parelcouscous
1 stuk bloemkool
4 stuks mineola's
200 gram geitenkaas
1 bosje munt
40 gram pecannoten
500 gram boerenkool
2 eetlepels honing
Bereidingswijze
1. Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Schil de mineola's en snijd doormidden. Brokkel de geitenkaas, snijd de munt en de pecannoten grof.
3. Wok de bloemkool en de boerenkool op hoogvuur in olijfolie. Meng met de parelcouscous in een grote kom. Voeg de munt toe en laat even afkoelen.
4. Voeg ook de mineola's, geitenkaas en de pecannoten toe en meng door elkaar.
5. Verdeel de salade over 4 kommen en garneer met wat extra verse munt en honing.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2242 Kj
Calorieën
504 kcal
Vetten
18 gram
Waarvan verzadigd vet
7 gram
Koolhydraten
77 gram
Waarvan suikers
21 gram
Vezels
10 gram
Eiwitten
24 gram
Meer recepten in de categorie