Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Parelcouscous met bloemkool, mineola en geitenkaas

Parelcouscous met bloemkool, mineola en geitenkaas

Ingrediënten

  • 300 gram parelcouscous
  • 1 stuk bloemkool
  • 4 stuks mineola's
  • 200 gram geitenkaas
  • 1 bosje munt
  • 40 gram pecannoten
  • 500 gram boerenkool
  • 2 eetlepels honing
Parelcouscous met bloemkool, mineola en geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. 2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Schil de mineola's en snijd doormidden. Brokkel de geitenkaas, snijd de munt en de pecannoten grof.
  3. 3. Wok de bloemkool en de boerenkool op hoogvuur in olijfolie. Meng met de parelcouscous in een grote kom. Voeg de munt toe en laat even afkoelen.
  4. 4. Voeg ook de mineola's, geitenkaas en de pecannoten toe en meng door elkaar.
  5. 5. Verdeel de salade over 4 kommen en garneer met wat extra verse munt en honing.

    Voedingswaarde

  • Kcal 504
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 77 g
  • waarvan suikers 21
  • Vet 18 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 10