Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Parmaham met pruim

Parmaham met pruim

Ingrediënten

  • 3 el basilicum, fijngehakt
  • 125 g mascarpone (bakje 250 g)
  • 10 gedroogde pruimen zonder pit
  • 5 plakjes parmaham (Crudi met kroon), over de lengte gehalveerd
Parmaham met pruim product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 10 personen

Bereidingswijze

  1. Roer de basilicum door de mascarpone
  2. Vul de pruimen met het mascarponemengsel. Snijd 5 plakjes parmaham (Crudi met kroon) in de lengte doormidden en wikkel een reepje om elke pruim.
  3. Prik de pruimen op een klein prikkertje.

    Voedingswaarde

  • Kcal 85
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 4 g
  • Vet 6 g