1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Parmaham met pruim

Parmaham met pruim

Parmaham met pruim product foto
  • Ingredienten:

  • 3 el basilicum, fijngehakt
  • 125 g mascarpone (bakje 250 g)
  • 10 gedroogde pruimen zonder pit
  • 5 plakjes parmaham (Crudi met kroon), over de lengte gehalveerd
Bereiden
Roer de basilicum door de mascarpone
Vul de pruimen met het mascarponemengsel. Snijd 5 plakjes parmaham (Crudi met kroon) in de lengte doormidden en wikkel een reepje om elke pruim.
Prik de pruimen op een klein prikkertje.
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
10
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 6 g
  • Kcal
  • 85
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie