Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta krokante kipfilet met mediterrane kruiden

Pasta krokante kipfilet met mediterrane kruiden

Ingrediënten

  • 4 Beter Leven kipfilets
  • 4 el Parrano raspsnippers kaas 80gr
  • 2 eieren (losgeklopt)
  • 1 pak Maggi Mals en Kruidig Mediterrane kruiden
  • 1 zak PLUS tagliatelle 500gr
  • 1 pak Heinz Tomatenblokjes Met basilicum en oregano 390GR
  • 3 el verse basilicum (grof gesneden)
  • 1 bak PLUS komkommersalade 150gr
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
Pasta krokante kipfilet met mediterrane kruiden product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in 2 gelijke stukken en kruid ze met peper en zout. Meng de geraspte kaas met het losgeklopte ei en haal hier de kipfilet doorheen.
  2. Verhit vervolgens een koekenpan, leg hierin een vel mals & kruidig en bak de kipfilets goudbruin en gaar.
  3. Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en verwarm de tomatenblokjes. Meng de tomatenblokjes met de pasta.
  4. Schep de pasta in het midden van de borden en leg rondom de gebakken kipfilet. Bestrooi met verse basilicumblaadjes en serveer met de komkommersalade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 766
  • Eiwit 56 g
  • Koolhydraten 101 g
  • Vet 13 g