
Pasta krokante kipfilet met mediterrane kruiden
4 pers.
ca. 25 min
Italiaans
Ingrediënten
4 Beter Leven kipfilets
4 el Parrano raspsnippers kaas 80gr
2 eieren (losgeklopt)
1 pak Maggi Mals en Kruidig Mediterrane kruiden
1 zak PLUS tagliatelle 500gr
1 pak Heinz Tomatenblokjes Met basilicum en oregano 390GR
3 el verse basilicum (grof gesneden)
1 bak PLUS komkommersalade 150gr
2 el olijfolie
peper
zout
Bereidingswijze
Snijd de kipfilets in 2 gelijke stukken en kruid ze met peper en zout. Meng de geraspte kaas met het losgeklopte ei en haal hier de kipfilet doorheen.
Verhit vervolgens een koekenpan, leg hierin een vel mals & kruidig en bak de kipfilets goudbruin en gaar.
Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en verwarm de tomatenblokjes. Meng de tomatenblokjes met de pasta.
Schep de pasta in het midden van de borden en leg rondom de gebakken kipfilet. Bestrooi met verse basilicumblaadjes en serveer met de komkommersalade.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
766 kcal
Vetten
13 gram
Koolhydraten
101 gram
Eiwitten
56 gram