Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met champignons en rucola

Pasta met champignons en rucola

Ingrediënten

  • 400 gram champignons, schoongeveegd
  • 400 gram strikjespasta (farfalle)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 50 milliliter witte wijn
  • 200 milliliter crème fraîche
  • 75 gram rucola, grof gesneden
Pasta met champignons en rucola product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in vieren. Kook de pasta. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Blus af met de witte wijn en roer de crème fraîche erdoor. Verwarm zonder te koken. Schep de rucola en pasta door de champignonsaus.

Variatie

• Voeg 50 gram geraspte Parmezaanse of belegen kaas toe aan de saus. • Vervang de champignons door kastanjechampignons of combineer ze met oesterzwammen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 610
  • Eiwit 16 g
  • Koolhydraten 76 g
  • Vet 25 g