
Pasta met kip, groenten en Paturain
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
1 eetlepel vloeibaar bakproduct
300 gram kipfilet, in blokjes
1 rode paprika, in stukjes
250 gram champignons, in plakjes
300 gram pasta
1 eetlepel olijfolie
2 kuipjes (90 gram per stuk) Paturain knoflook en fijne kruiden
3 (tros)tomaten, in stukjes
platte peterselie om te garneren
Bereidingswijze
Verhit het bakproduct en bak hierin de kipblokjes 3-4 minuten. Voeg de paprika en champignons toe en bak deze 2-3 minuten mee. Kook de pasta met een scheutje olijfolie. Voeg de Paturain en tomaat toe aan de kip en warm goed door. Zet de warmtebron lager en laat circa 2 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper. Meng de pasta met de kip, groenten en saus. Garneer met een paar blaadjes peterselie.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
590 kcal
Vetten
24 gram
Koolhydraten
58 gram
Eiwitten
33 gram