Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met paprika, pesto en mozzarella

Pasta met paprika, pesto en mozzarella

Ingrediënten

  • 300 g volkorenpenne
  • 2 rode paprika’s
  • 200 g zoete trostomaatjes
  • 2 el milde olijfolie
  • 250 g buffelmozzarella
  • 100 g Grand'Italia Pesto alla Genovese
  • 50 g zongedroogde tomatenreepjes, uitgelekt
  • EXTRA grillpan
Pasta met paprika, pesto en mozzarella product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar bij het afgieten een beetje kookvocht.
  2. Snij ondertussen de paprika’s in de lengte in brede repen en doe in een kom. Schep de trostomaatjes en de olijfolie erdoor. Verhit de grillpan en gril de groenten op hoog vuur in delen, ± 4 min. per deel. Keer alles regelmatig. Doe de gegrilde groenten terug in de kom.
  3. Laat de mozzarella uitlekken en scheur in stukjes. Roer de pesto door de pasta en maak het lekker smeuïg met wat kookvocht.
  4. Snij de stukken gegrilde paprika in kleinere stukjes. Schep de pasta op borden en serveer met de gegrilde groenten, mozzarella en tomatenreepjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 695
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 59 g
  • Vet 39 g