
Pasta met spekjes en spinazie
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Mediterraans
Ingrediënten
350 gram fusilli
50 gram pijnboompitten
250 gram gerookte spekreepjes
3 eetlepels olijfolie
600 gram spinazie (panklaar)
200 gram roomkaas
Bereidingswijze
1. Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete hapjespan en houd apart. Bak de spekreepjes in de hapjespan krokant.
2. Voeg de olijfolie en spinazie toe en roerbak tot de spinazie is geslonken. Schep eventueel de roomkaas erdoor. Schep op de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
810 kcal
Vetten
44 gram
Waarvan verzadigd vet
17 gram
Koolhydraten
68 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
33 gram
Zout
3 gram
Meer recepten in de categorie