1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus

Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus

Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus product foto
  • Ingredienten:

  • 250 g panklare sperziebonen
  • 400 g Grand’Italia Pipe Rigate
  • 1 tl extra vergine olijfolie
  • 1 bos(je) bladpeterselie (fijngesneden)
  • 1 pot(ten) Peper en zout
  • 400 g Grand’Italia Sugocasa Tradizionale
  • 4 stuk(ken) tilapiafilets (ca. 400 gr.)
  • 3 teentje(s) knoflook (fijngesneden)
Bereiden
Kook de sperziebonen in water met zout beetgaar.
Fruit vervolgens de knoflook in een hete koekenpan met een scheutje olijfolie. Voeg de tomatensaus toe en laat zachtjes 3 tot 5 minuten pruttelen. Voeg hier de sperziebonen samen met de visfilets en de fijngehakte peterselie aan toe en laat gaar worden in ongeveer 7 minuten.
Kook ondertussen de pasta gaar in water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de pasta over de borden en schep op ieder bord de saus met een visfilet.
Variatie
Garneer eventueel met (kort geroosterd) geschaafde amandelen.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 15 g
  • vet
  • 5 g
  • Kcal
  • 208
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie