Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus

Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus

Ingrediënten

  • 250 g panklare sperziebonen
  • 400 g Grand’Italia Pipe Rigate
  • 1 tl extra vergine olijfolie
  • 1 bos(je) bladpeterselie (fijngesneden)
  • 1 pot(ten) Peper en zout
  • 400 g Grand’Italia Sugocasa Tradizionale
  • 4 stuk(ken) tilapiafilets (ca. 400 gr.)
  • 3 teentje(s) knoflook (fijngesneden)
Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de sperziebonen in water met zout beetgaar.
  2. Fruit vervolgens de knoflook in een hete koekenpan met een scheutje olijfolie. Voeg de tomatensaus toe en laat zachtjes 3 tot 5 minuten pruttelen. Voeg hier de sperziebonen samen met de visfilets en de fijngehakte peterselie aan toe en laat gaar worden in ongeveer 7 minuten.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar in water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Verdeel de pasta over de borden en schep op ieder bord de saus met een visfilet.

Variatie

Garneer eventueel met (kort geroosterd) geschaafde amandelen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 208
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 5 g