
Pasta met tilapiafilet en sperzieboontjes in tomatensaus
4 pers.
ca. 25 min
Hollands
Ingrediënten
250 g panklare sperziebonen
400 g Grand’Italia Pipe Rigate
1 tl extra vergine olijfolie
1 bos(je) bladpeterselie (fijngesneden)
1 pot(ten) Peper en zout
400 g Grand’Italia Sugocasa Tradizionale
4 stuk(ken) tilapiafilets (ca. 400 gr.)
3 teentje(s) knoflook (fijngesneden)
Bereidingswijze
Kook de sperziebonen in water met zout beetgaar.
Fruit vervolgens de knoflook in een hete koekenpan met een scheutje olijfolie. Voeg de tomatensaus toe en laat zachtjes 3 tot 5 minuten pruttelen. Voeg hier de sperziebonen samen met de visfilets en de fijngehakte peterselie aan toe en laat gaar worden in ongeveer 7 minuten.
Kook ondertussen de pasta gaar in water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de pasta over de borden en schep op ieder bord de saus met een visfilet.
Variatietip!
Garneer eventueel met (kort geroosterd) geschaafde amandelen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
208 kcal
Vetten
5 gram
Koolhydraten
15 gram
Eiwitten
25 gram