
Pasta met tonijn, broccoli en bosui
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Italiaans
Ingrediënten
400 gram penne
250 gram broccoli (in roosjes)
200 gram ricotta
100 gram belegen boerenkaas (in miniblokjes)
2 eetlepels pesto
3 lente-/bosuitjes (in ringetjes)
2 blikjes tonijn naturel (uitgelekt)
1 citroen (in partjes)
Bereidingswijze
1. Kook de pasta beetgaar en kook de laatste 5 minuten de broccoliroosjes mee.
2. Giet de pasta en broccoli af en laat uitlekken. Doe terug in de pan en voeg de ricotta, kaasblokjes en pesto toe.
3. Verwarm zachtjes 2 minuten tot de kaas begint te smelten.
4. Schep de bosui en tonijn erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de citroenpartjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
655 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
10 gram
Koolhydraten
77 gram
Eiwitten
39 gram
Meer recepten in de categorie