Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta pesto met spinazie

Pasta pesto met spinazie

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti (pasta)
  • 600 gram verse spinazie
  • 3 stengels bosuien
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 200 gram groene asperges
  • 50 gram pijnboompitten
  • 125 gram mozzarella
  • 1 teentje knoflook
Pasta pesto met spinazie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en pers de knoflook. Snijd de bosui in schuine ringen en scheur de mozzarella in stukken. Verwijder de uiteindes van de asperges.
  2. 2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten rondom goudbruin.
  4. 4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en roerbak de spinazie tot deze geslonken is. Voeg de knoflook, de bosui en de groene asperges toe en breng op smaak met versgemalen peper.
  5. 5. Meng de pesto door de spaghetti en roer het spinazie mengsel erdoor.
  6. 6. Verdeel de pasta pesto over de borden, leg de mozzarella erop en garneer met de pijnboompitten.
  7. Tip: Voeg chilivlokken toe voor extra pit.

    Voedingswaarde

  • Kcal 584
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 73 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 18 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 9