
Pasta met Twist tonijn met ovengedroogde tomaten en kruidendressing
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
400 gram pasta (bv fusilli)
100 gram groene pesto
2 Biologisch PLUS Rode uien (in halve ringen)
2 bakjes zongedroogde tomaatjes (120 g koelvers)
1 zak rucola
2 zakjes John West Twist Tonijn Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
1 bakje geroosterde pijnboompitten (40 g)
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet de pasta af. Schep de pesto door de pasta en voeg de ui, tomaatjes en rucola toe. Voeg vervolgens de tonijn met kruidendressing toe. Schep alles om.
Schep de pasta op een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.
Variatietip
Meer groenten in de pasta? Voeg 1 courgette toe! Snijd de courgette in blokjes en bak kort in een beetje olijfolie beetgaar. Voeg de courgette met de ui en de tomaatjes toe aan de pasta.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
644 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
82 gram
Waarvan suikers
7 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
30 gram
Zout
2.90 gram