

Pasta tonijn
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
4.82 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Penne
3 eetlepel Olijfolie mild
1 stuk Uien
3 tenen Knoflook
2 eetlepel Tomatenpuree
1 Snufje Oregano
1 Snufje Chili
200 ml Slagroom
2 stuks Statesman Tonijnstukken in water
Bereidingswijze
1. Kook de pasta in gezouten water al dente, zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook tot de ui zacht begint te worden.
3. Voeg de tomatenpuree, oregano en chilivlokken toe en bak 2 minuten mee.
4. Voeg de slagroom toe, meng door en breng de saus op smaak met peper en zout. Voeg de tonijn toe aan de saus zodat dit kan opwarmen maar meng nog niet door.
5. Voeg als laatste de gekookte pasta toe, meng nu voorzichtig door, en dien dan direct op. Garneer optioneel met wat verse peterselie.
Meer recepten in de categorie