Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Pastasalade met aubergine en granaatappel
LEKKER_MET_LAAGBLIJVERS

Pastasalade met aubergine en granaatappel

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Italiaans
10.75 voor 4 pers.

Ingrediënten

2 stuks Aubergine
3 theelepel Za'atar
400 gram Farfalle
30 gram Pijnboompitten
1 stuk Granaatappel
1 bosje Peterselie
1 stuk Citroen
150 gram Griekse yoghurt
2 eetlepel Tahin
50 gram Rucola

Kies producten

PLUS Aubergine
Per 1 st
1.
05
2
2
PLUS Farfalle
Per 500 g
1.
29
1
1
PLUS Pijnboompitten
Per 40 g
2.
76
1
1
Neutraal Granaatappel
Per 1 st
1.
99
1
1
Biologisch PLUS Peterselie
Per 1 st
1.
99
1
1
PLUS Citroenen (voordeelverpakking)
Per 500 g
1.
39
1
1
BioToday Tahin naturel bio
Per 250 g
4.
79
1
1
PLUS Luxe sla rucola
Per 85 g
1.
09
1
1

Bereidingswijze

1. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Snijd ondertussen de aubergines in blokjes van 2 x 2 centimeter. Verwarm een grote koekenpan of hapjespan met een flinke scheut olijfolie en bak hierin de aubergineblokjes rondom goudbruin. Breng op smaak met za’atar, zout en peper.
2. Kook de farfalle in het gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Verwarm een kleine koekenpan op laag vuur en rooster hierin de pijnboompitten goudbruin. Pas op dat ze niet verbranden.
3. Halveer de granaatappel en leg het snijvlak op je hand. Houd je hand boven een kom, spreid je vingers voorzichtig en sla met een pollepel op de bolle kant. Ga zo door tot alle pitjes uit de granaatappel zijn.
4. Hak de peterselie fijn, rasp de citroen en snijd in twee helften. Breng de yoghurt op smaak met citroensap, zout en peper. Giet de pasta af en meng de tahin samen met een scheutje kookvocht door de pasta. Meng nu ook de aubergine en rucola door de pasta.
5. Schep de pasta op vier borden. Garneer met een klodder van de yoghurt, de peterselie, citroenrasp, granaatappelpitjes en pijnboompitjes. Serveer direct.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Lekker met Laagblijvers
Lekker met Laagblijvers
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen