Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasalade met kip en mango

Pastasalade met kip en mango

Ingrediënten

  • 400 gram pasta (fusilli of penne)
  • 75 milliliter olijfolie
  • 500 gram kipfilet, in reepjes
  • 250 gram champignons, in plakjes
  • 2 gele paprika’s, zonder zaadjes, in smalle reepjes
  • 2 mango’s, geschild, in stukjes
  • 3 eetlepels gehakte platte peterselie of koriander
  • Voor de dressing:
  • 4 eetlepels mayonaise
  • sap en rasp van 1 citroen
  • 1 theelepel mosterd
Pastasalade met kip en mango product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Verhit 3 eetlepels olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de kipfilet en champignons 3-4 minuten. Breng op smaak met zout en peper, schep uit de pan en laat afkoelen. Meng de ingrediënten voor de dressing met de rest van de olie, zout en peper. Meng de pasta met de kip, champignons, paprika, mango en de helft van de peterselie. Schep de dressing erdoor en bestrooi met de rest van de peterselie.

Variatie

• Vervang de mango door stukjes ananas. • Voeg extra 200 gram mais toe.

    Voedingswaarde

  • Kcal 855
  • Eiwit 44 g
  • Koolhydraten 96 g
  • Vet 31 g