
Pastasalade met komkommer en gerookte forel
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
200 gram pappardelle
1 komkommer (gewassen)
1 bosje radijsjes (gewassen, in plakjes)
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel witte balsamicoazijn
250 gram gerookte forelfilet (in stukjes)
1 bosje verse peterselie (fijngehakt)
Bereidingswijze
1. Kook de pappardelle in ruim water met zout beetgaar. Giet ze af en spoel goed met koud water zodat de pasta straks niet aan elkaar kleeft.
2. Snijd de komkommer in de lengte door en schaaf de helften in dunne plakken.
3. Meng de komkommer en radijsjes in een kom met de pastalinten, olie, azijn, forel en peterselie en breng verder op smaak met zout en versgemalen peper.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
375 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
40 gram
Eiwitten
21 gram
Meer recepten in de categorie