1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastaschotel met gegrilde zalmblokjes

Pastaschotel met gegrilde zalmblokjes

Pastaschotel met gegrilde zalmblokjes product foto
  • Ingredienten:

  • 1 bak(jes) Boursin Cuisine met kruiden
  • 2 zak(ken) Pastella Fettucine naturel 250 gram
  • 25 g roomboter
  • 1 stuk(ken) ciabattabrood
  • 300 g peultjes
  • 250 g PLUS zalm wokblokjes knoflook
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de peultjes met wat zout beetgaar. Giet ze af en spoel koud. Doe ze in een pannetje samen met een klontje boter. Kook ondertussen de fettuccine in ruim water met wat zout in ca. 3-4 min. beetgaar. Giet af en voeg de Boursin Cuisine er aan toe. Verhit daarnaast een grillpan en gril hier de zalmblokjes om en om krokant. Bak ondertussen de ciabatta af in de oven. Schep de fettuccine op de borden en leg de zalmblokjes en de peultjes er bovenop. Serveer de ciabatta er apart bij.
Variatie
Wijntip: Bush Creek Shiraz Cabernet
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 38 g
  • koolhydraten
  • 125 g
  • vet
  • 33 g
  • Kcal
  • 936
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie