Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastaschotel met gegrilde zalmblokjes

Pastaschotel met gegrilde zalmblokjes

Ingrediënten

  • 1 bak(jes) Boursin Cuisine met kruiden
  • 2 zak(ken) Pastella Fettucine naturel 250 gram
  • 25 g roomboter
  • 1 stuk(ken) ciabattabrood
  • 300 g peultjes
  • 250 g PLUS zalm wokblokjes knoflook
Pastaschotel met gegrilde zalmblokjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de peultjes met wat zout beetgaar. Giet ze af en spoel koud. Doe ze in een pannetje samen met een klontje boter. Kook ondertussen de fettuccine in ruim water met wat zout in ca. 3-4 min. beetgaar. Giet af en voeg de Boursin Cuisine er aan toe. Verhit daarnaast een grillpan en gril hier de zalmblokjes om en om krokant. Bak ondertussen de ciabatta af in de oven. Schep de fettuccine op de borden en leg de zalmblokjes en de peultjes er bovenop. Serveer de ciabatta er apart bij.

Variatie

Wijntip: Bush Creek Shiraz Cabernet

    Voedingswaarde

  • Kcal 936
  • Eiwit 38 g
  • Koolhydraten 125 g
  • Vet 33 g