
Pastaschotel met gegrilde zalmblokjes
4 pers.
ca. 25 min
Mediterraans
Ingrediënten
1 bak(jes) Boursin Cuisine met kruiden
2 zak(ken) Pastella Fettucine naturel 250 gram
25 g roomboter
1 stuk(ken) ciabattabrood
300 g peultjes
250 g PLUS zalm wokblokjes knoflook
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. 
 Kook de peultjes met wat zout beetgaar. Giet ze af en spoel koud. 
 Doe ze in een pannetje samen met een klontje boter. 
 
 Kook ondertussen de fettuccine in ruim water met wat zout in ca. 3-4 min. beetgaar. Giet af en voeg de Boursin Cuisine er aan toe. 
 
 Verhit daarnaast een grillpan en gril hier de zalmblokjes om en om krokant. Bak ondertussen de ciabatta af in de oven. 
 
 Schep de fettuccine op de borden en leg de zalmblokjes en de peultjes er bovenop. Serveer de ciabatta er apart bij.
Variatietip!
Wijntip: Bush Creek Shiraz Cabernet
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
936 kcal
Vetten
33 gram
Koolhydraten
125 gram
Eiwitten
38 gram