Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasteibakjes met paddestoelenragout

Pasteibakjes met paddestoelenragout

Pasteibakjes met paddestoelenragout product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 schaal PLUS FeestMoment Champignonragout met truffel en aardpeer (400 g)
  • 1 pak PLUS FeestMoment Bladerdeeg pasteibakjes (4 stuks)
  • paar takjes platte peterselie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet de pasteibakjes op een bakplaat en warm 5 minuten op in de oven. Verwarm ondertussen de paddenstoelragout volgens de aanwijzing op de verpakking. Zet de pasteibakjes elk op een bord en schep de ragout in de bakjes. Er mag best iets over de rand heengaan. Garneer met een takje peterselie of hak de peterselie fijn en bestrooi de pasteitjes ermee.

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
24 g
vet
21 g
Kcal
315