
Pasteibakjes met paddestoelenragout
4 pers.
ca. 10 min
Frans
Ingrediënten
1 schaal PLUS FeestMoment Champignonragout met truffel en aardpeer (400 g)
1 pak PLUS FeestMoment Bladerdeeg pasteibakjes (4 stuks)
paar takjes platte peterselie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet de pasteibakjes op een bakplaat en warm 5 minuten op in de oven. Verwarm ondertussen de paddenstoelragout volgens de aanwijzing op de verpakking. Zet de pasteibakjes elk op een bord en schep de ragout in de bakjes. Er mag best iets over de rand heengaan. Garneer met een takje peterselie of hak de peterselie fijn en bestrooi de pasteitjes ermee.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
315 kcal
Vetten
21 gram
Koolhydraten
24 gram
Eiwitten
5 gram