Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasteibakjes met paddestoelenragout

Pasteibakjes met paddestoelenragout

Ingrediënten

  • 1 schaal PLUS FeestMoment Champignonragout met truffel en aardpeer (400 g)
  • 1 pak PLUS FeestMoment Bladerdeeg pasteibakjes (4 stuks)
  • paar takjes platte peterselie
Pasteibakjes met paddestoelenragout product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet de pasteibakjes op een bakplaat en warm 5 minuten op in de oven. Verwarm ondertussen de paddenstoelragout volgens de aanwijzing op de verpakking. Zet de pasteibakjes elk op een bord en schep de ragout in de bakjes. Er mag best iets over de rand heengaan. Garneer met een takje peterselie of hak de peterselie fijn en bestrooi de pasteitjes ermee.

    Voedingswaarde

  • Kcal 315
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 24 g
  • Vet 21 g