Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Peanutbutter jelly sundae

Peanutbutter jelly sundae

Ingrediënten

  • 60 g gezouten pinda's
  • 370 ml kersen zonder pit uit pot, uitgelekt
  • 8 bollen vanille-ijs
  • 6 el aardbeienjam
  • 6 el pindakaas
  • 125 g slagroom, spuitbus
Peanutbutter jelly sundae product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Hak de pinda’s fijn en de kersen grof.
  2. 2. Schep vier bollen ijs in vier bakjes of glaasjes. Verdeel hier de helft van de kersen, de helft van de jam en de helft van de pindakaas over.
  3. 3. Herhaal met het resterende ijs en top met de slagroom, resterende jam, pindakaas en gezouten pinda’s. Serveer direct.