
Penne met basilicosaus broccoli en kip
4 pers.
ca. 20 min
Italiaans
Ingrediënten
350 g Grand'Italia mini Penne
400 g Panklare broccoli
400 g Kip
1 fles olijfolie
400 g Grand'Italia Basilico
1 mespunt peper
1 mespunt zout
Bereidingswijze
Kook de pasta in een ruime pan water met wat zout, volg de aanwijzing op de verpakking. Kook de broccoli in water met een beetje zout beetgaar.
Kruid ondertussen de kipfilets met een beetje peper en zout en bak deze aan alle kanten in een hete koekenpan met wat olijfolie goudbruin en gaar. Bak niet te lang want dan droogt de kip uit.
Voeg zodra de kip gaar is de broccoli en de basilicosaus bij de kip. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.
Serveer de mini penne samen met de basilicosaus, kip en broccoli.
Variatietip!
Als nagerecht raden wij PLUS Cheesecake aan.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
430 kcal
Vetten
21 gram
Koolhydraten
75 gram
Eiwitten
25 gram