Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Penne met gehakt en basilico saus

Penne met gehakt en basilico saus

Ingrediënten

  • 1 fles Olijfolie
  • 350 g Rundergehakt
  • 1 rode ui (fijngesnipperd)
  • 400 g Grand'Italia Basilico
  • Peper
  • Zout
  • 400 g Grand'Italia Penne
  • 1 Courgette
  • 1 takje Verse basilicum
  • 1 zakje Parmezaanse kaas
Penne met gehakt en basilico saus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een ruime pan water aan de kook voor de pasta.
  2. Verhit ondertussen wat olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg hier de ui aan toe en bak even mee. Voeg als laatste de saus toe en laat 8 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  3. Kook vervolgens de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng de penne door de saus, rasp als laatste de courgette door de pasta met saus en schep het geheel om. Verdeel de pasta over de borden en garneer naar eigen smaak met verse basilicum en/of Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 322
  • Eiwit 26 g
  • Koolhydraten 10 g
  • Vet 21 g