1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Penne met gehakt en basilico saus

Penne met gehakt en basilico saus

Penne met gehakt en basilico saus product foto
  • Ingredienten:

  • 1 fles Olijfolie
  • 350 g Rundergehakt
  • 1 rode ui (fijngesnipperd)
  • 400 g Grand'Italia Basilico
  • Peper
  • Zout
  • 400 g Grand'Italia Penne
  • 1 Courgette
  • 1 takje Verse basilicum
  • 1 zakje Parmezaanse kaas
Bereiden
Breng een ruime pan water aan de kook voor de pasta.
Verhit ondertussen wat olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg hier de ui aan toe en bak even mee. Voeg als laatste de saus toe en laat 8 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Kook vervolgens de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de penne door de saus, rasp als laatste de courgette door de pasta met saus en schep het geheel om. Verdeel de pasta over de borden en garneer naar eigen smaak met verse basilicum en/of Parmezaanse kaas.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 26 g
  • koolhydraten
  • 10 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 322
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie