Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Penne met kabeljauw en rode pesto-saus

Penne met kabeljauw en rode pesto-saus

Ingrediënten

  • 260 gram kabeljauwfilets
  • 400 gram Italiaanse roerbakgroente
  • 75 gram rucola
  • 3 eetlepels rode pesto
  • 150 ml kookroom
  • 300 gram volkoren penne (pasta)
  • 250 gram cherrytomaten
  • 2 eetlepels bak- en braadproduct
Penne met kabeljauw en rode pesto-saus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water aan de kook en was en halveer de cherrytomaten.
  2. Verhit 2 eetlepels bak- en braadproduct in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet in 6 minuten rondom gaar. Voeg de Italiaanse roerbakgroenten toe en bak 2 minuten mee. Voeg de rode pesto, de kookroom en de cherrytomaten toe en verwarm al roerende 3 minuten mee.
  3. Bereid ondertussen de volkoren penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar met een scheutje olijfolie in de pan.
  4. Roer de goed gevulde rode pesto-saus door de penne en meng goed.
  5. Verdeel de penne over de borden en garneer met de rucola.
  6. Tip: dit gerecht is extra lekker met geroosterde pijnboompitten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 584
  • Eiwit 27 g
  • Koolhydraten 60 g
  • waarvan suikers 10
  • Vet 22 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 10