Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta Pesto alla Genovese

Pasta Pesto alla Genovese

Ingrediënten

  • 400 gram Grand'Italia Penne Tradizionali 500g
  • 1 pot Grand'Italia Pesto alla Genovese 185g
  • 400 gram cherrytomaten (tros)
  • 300 gram kipfilet
  • 1 grote courgette
  • 1 gele paprika
  • 15 gram verse basilicum (gescheurd)
  • Parmezaanse kaas (geraspt)
Pasta Pesto alla Genovese product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 11 minuten zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
  2. Snijd de kipfilet en de gele paprika in blokjes. Snijd de courgette in plakjes. Bak deze vervolgens in een hapjespan totdat ze goudbruin zijn.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de tros cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tros cherrytomaten voor ongeveer 10 minuten.
  4. Meng de Penne met de Pesto alla Genovese. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de cherrytomaten (zonder takjes) toe. Bewaar de andere helft van de cherrytomaten voor de garnering.
  5. Verdeel de pasta over de borden en garneer met een trosje cherrytomaten, vers geraspte Parmezaanse kaas en blaadjes gescheurde basilicum.

Variatie

Vervang de Pesto alla Genovese in dit recept eens voor Pesto Rosso of Pesto Piccante (voor een beetje extra pit).

    Voedingswaarde

  • Kcal 752
  • Eiwit 28 g
  • Vet 34 g