Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Penne met spinazie en broccoli

Penne met spinazie en broccoli

Ingrediënten

  • 1 stuk broccoli
  • 1 stuk rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 125 gram geitenkaas
  • 1 bosje basilicum
  • 1 blikje spinazie (blik)
  • 320 gram volkoren penne (pasta)
  • 500 gram pastasaus kaas en basilicum
Penne met spinazie en broccoli product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Pel en snipper de rode ui en de knoflook fijn. Verkruimel de geitenkaas. Snijd de basilicum fijn. Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
  2. 2. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Fruit de rode ui en de knoflook in een koekenpan met en scheutje olie. Voeg dan de broccoli toe en bak deze voor ongeveer 4 minuten mee. Voeg de saus, de penne en de spinazie toe aan de pan en meng alles door elkaar.
  4. 4. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de geitenkaas en basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 463
  • Eiwit 19 g
  • Koolhydraten 66 g
  • waarvan suikers 12
  • Vet 11 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 12