Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Perencrumble met blauwe bessen

Perencrumble met blauwe bessen

Ingrediënten

  • 160 gram Bastogne koeken
  • 4 eetlepels yoghurt
  • 2 stuks handperen
  • 125 gram blauwe bessen
  • 125 gram roomboter
  • 1 eetlepels maïszetmeel
  • 2 eetlepels witte basterdsuiker
Perencrumble met blauwe bessen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + keukenmachine
  2. 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. 2. Schil de peer en snijd in stukjes. Snijd de roomboter in kleine blokjes en maal de bastognekoeken met behulp van een keukenmachine fijn.
  4. 3. Kneed de roomboter met de bastognekruimels tot een kruimeldeeg.
  5. 4. Meng de bosbessen met de peren, de suiker en de maïzena. Doe in een ovenschaal en verdeel het kruimeldeeg er rustiek overheen. Bak in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin.
  6. 5. Serveer de perencrumble met blauwe bessen met de boer'n yoghurt.

    Voedingswaarde

  • Kcal 388
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 48 g
  • waarvan suikers 30
  • Vet 20 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 11
  • Vezels 4